Informațiile prezentate pe acest site este destinat pentru lucrătorii medicale și farmaceutice

Tricologia

Plasmolifting™ — secretul unui păr superb! 

Plasmolifting™ este o procedură revoluţionară de injectare a plasmei trombocitare, care permite stimularea locală a creşterii părului, prevenirea căderii şi îmbunătăţirea structurii tulpinii acestuia. Ca rezultat, părul devine mai strălucitor, mai elastic şi mai des, iar vârfurile despicate nu mai reprezintă o problemă!

Metoda Plasmolifting™ este o invenţie a cercetătorilor ruşi care, studiind tendinţele dezvoltării medicinei internaţionale în domeniul tricologiei, au creat un produs revoluţionar, având o serie întreagă de efecte pozitive asupra structurii părului şi a rădăcinii acestuia. În prezent metoda Plasmolifting este utilizată pe larg în tricologie şi a obţinut recunoaşterea a mii de medici şi pacienţi din întreaga lume pentru eficienţa şi siguranţa sa.

Cum funcţionează Plasmolifting™?

La baza procedurii Plasmolifting™ stă o metodă patentată de prelucrare a sângelui pacientului cu ajutorul unui set special de eprubete biotehnologice vidate şi al unui procedeu special de centrifugare. În timpul procedurii, din sânge se separă o formă injectabilă de plasmă bogată în trombocite, care reprezintă produsul utilizat pentru infiltraţie în pielea capului.

Plasma trombocitară conţine, într-o concentraţie mare, factori de creştere, precum şi enzime, proteine şi vitamine în combinaţie naturală.

Plasma trombocitară injectată în pielea pacientului previne deteriorarea bulbului de păr şi îl trece din faza căderii părului în faza de creştere a acestuia. Ca rezultat al acţiunii plasmei, se îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi metabolismul celular, creşte imunitatea locală a pielii capului, este inhibată flora patogenă, are loc hrănirea activă a rădăcinii părului.

Care sunt avantajele metodei Plasmolifting™?

Plasmolifting™ permite pacienţilor să recapete strălucirea, densitatea, frumuseţea şi sănătatea firească a părului. În funcţie de nosologie, poate fi indicată o cură de tratament din 4-8 proceduri la un interval de 7-10 zile. Primele rezultate ale procedurii sunt observate la 5-6 zile după  prima şedinţă.

Indicaţii pentru aplicarea metodei Plasmolifting™ în tricologie:

  • Păr subţire, fragil şi despicat.
  • Seboree (mătreaţă).
  • Căderea părului (alopecie în focar, difuză, androgenă).
  • Reducerea desimii şi calităţii părului.

Având în vedere că metoda autoplasmoterapiei este universală, acesta funcţionează excelent nu doar separat, ci şi în combinaţie cu alte proceduri cosmetologice. Plasmolifting™ poate fi combinat cu astfel de proceduri de restabilire a părului ca mezoterapia, ozonoterapia, masajul, precum şi cu produse cosmetice de tipul Regaine şi Eucapil.

Metoda Plasmolifting™ are un minimum de contraindicaţii, iar majoritatea dintre acestea se întâlnesc extrem de rar. Tehnologia de realizare a procedurii este foarte simplă pentru medici, fiind totodată bine tolerată de pacienţi.

Procedura Plasmolifting™ este în prezent una dintre cele mai eficiente, sigure şi universale metode de refacere a desimii şi calităţii părului.

Rezultatele obţinute ca urmare a aplicării metodei Plasmolifting

Reducerea căderii părului.

Întărirea foliculilor piloşi.

Metoda Plasmolifting™ este remarcabilă prin faptul că funcţionează eficient atât separat, cât şi în interacţiune cu alte proceduri. În virtutea proprietăţilor sale biologice, Plasmoliftingul poate fi considerat o procedură de bază în tratamentul afecţiunilor părului.

Injecţiile cu plasmă trombocitară se realizează în partea acoperită cu păr a capului, în zonele afectate de alopecie.