Informațiile prezentate pe acest site este destinat pentru lucrătorii medicale și farmaceutice

Cosmetologie

Plasmolifting™ — recrearea frumuseţii naturale!  

Plasmolifting™ este o procedură revitalizantă injectabil ă, care permite declanşarea procesului natural de întinerire a pielii pacientului, făcând-o să funcţioneze ca în tinereţe.

Metoda Plasmolifting™ este o realizare a cercetătorilor ruşi, care, beneficiind şi de experienţa ţărilor avansate în domeniul păstrării tinereţii pielii, au elaborat o formulă revoluţionară de întinerire rapidă şi naturală, de lifting şi tratament al epidermei feţei şi corpului. În prezent metoda Plasmolifting este aplicată cu succes în cosmetologie şi a obţinut recunoaşterea a mii de medici şi pacienţi din întreaga lume pentru eficienţa şi siguranţa sa.

Cum funcţionează Plasmolifting™?

La baza procedurii Plasmolifting™ stă o metodă patentată de prelucrare a sângelui pacientului cu ajutorul unui set special de eprubete biotehnologice vidate şi al unui procedeu special de centrifugare. În timpul procedurii, din sângele pacientului se separă o formă injectabilă de plasmă bogată în trombocite, care ulterior este injectată în ţesuturile pacientului.

Plasma trombocitară proprie este un „elixir natural al tinereţii”, conţinând factori de creştere într-o concentraţie mare, precum şi enzime, proteine şi vitamine în combinaţie naturală.

Plasma trombocitară injectată în pielea pacientului normalizează respiraţia tisulară, echilibrul hidric, conduce la formarea noilor celule fibroblaste, osteoblaste, condroblaste şi endoteliale. Totodată, are loc procesul de sintetizare a colagenului, elastinului şi substanţei intercelulare.

După o astfel de procedură se activează sistemul de protecţie al epidermei, se accelerează procesele de vindecare şi cicatrizare, împiedicând îmbătrânirea. Cu alte cuvinte, Plasmolifting™ înseamnă ingineria ţesuturilor.

Este important că elementele conţinute în plasma trombocitară sunt în totalitate naturale, nu au efecte mutagene şi nu provoacă boli oncologice, tumori şi alte reacţii negative. Avantajul indubitabil al procedurii Plasmolifting™ este inofensivitatea acesteia, având în vedere că substanţa injectată reprezintă „produsul propriu” al pacientului, nu este toxică şi exclude orice reacţii de respingere, alergii şi posibilităţi de infectare.

Care sunt avantajele metodei Plasmolifting™?

Plasmolifting™ este o metodă eficientă, care ajută la soluţionarea concomitentă a câteva probleme estetice ale pacientului: îmbunătăţirea culorii şi texturii pielii, sporirea elasticităţii, netezirea tenului, reducerea ridurilor.

Plasmolifting™ este o metodă universală, utilizată pentru soluţionarea unei multitudini de probleme cosmetologice.

Indicaţii de utilizare:

  1. Tratamentul modificărilor de vârstă ale pielii (cronoîmbătrânire).
  2. Fotoîmbătrânirea.
  3. Tratamentul pigmentaţiei excesive.
  4. Profilaxia şi tratamentul acneei şi postacneei.
  5. Îngrijirea pielii sensibile, „stresate”.
  6. Profilaxia şi tratamentul celulitei.
  7. Tratamentul alopeciei, căderii părului.
  8. Tratamentul dermatitei seboreice (cu mătreaţă uscată şi grasă).

Efecte biologice:

  • Sporirea sintezei de colagen în dermă;
  • Intensificarea regenerării ţesuturilor;

Un avantaj indiscutabil al procedurii Plasmolifting™ este faptul că aceasta este la fel de eficientă separat cât şi în combinare cu alte proceduri cosmetologice: injectabile, realizate cu diferite dispozitive, de îngrijire şi menţinere.

Datorită proprietăţilor ei biologice, Plasmolifting™ poate fi considerată o procedură de bază în cosmetologia modernă.

Utilizarea tehnicii adecvate de injectare a plasmei în funcţie de starea pielii permite obţinerea celui mai bun rezultat şi maximizarea efectului regenerator.