Informațiile prezentate pe acest site este destinat pentru lucrătorii medicale și farmaceutice

Parteneriate

Doamnelor şi domnilor, SRL „Plasmolifting” vă invită să deveniţi partenerii noştri.

Compania noastră oferă potenţialilor dealeri diferite condiţii şi tipuri de parteneriat.  Aflaţi despre avantajele unice pe care le puteţi obţine încheind cu societatea noastră un acord de parteneriat.

Evacuatoare in Moldova

De asemenea, propunem spre comercializare materiale consumabile şi dispozitive pentru realizarea procedurii Plasmolifting™. Aparatele şi dispozitivele certificate garantează calitatea înaltă a deservirii.

Dacă sunteţi interesaţi de metodele noastre, vă recomandăm să citiţi cu atenţie următoarea propunere comercială, care descrie în detaliu toate particularităţile tehnologiei Plasmolifting.

Compania „Plasmolifting” invită la colaborare medici de toate specialităţile  

Noi desfăşurăm permanent activităţi de cercetare în domeniul cosmetologiei, dermatologiei, urologiei, ginecologiei, traumatologiei şi ortopediei, al căror scop este extinderea sferelor de utilizare a metodei Plasmolifting.

Dragi specialişti!
Pentru consolidarea cunoştinţelor Dumneavoastră în domeniul implementării şi aplicării procedurii Plasmolifting™, vă propunem să descărcaţi ghidul nostru de instruire, care permite:

  1. instruirea rapidă şi corectă a personalului cu privire la principalele avantaje ale metodei, în vederea promovării calitative a acestei tehnologii;
  2. extinderea gamei de servicii oferite de centrul Dumneavoastră medical;

Compania „Plasmolifting” invită la colaborare dealeri regionali şi companii care doresc să îşi construiască o afacere de succes.

Suntem interesaţi de o colaborare de lungă durată şi reciproc avantajoasă cu firmele care dau dovadă de o abordare competentă şi serioasă a afacerilor şi care sunt gata să lucreze pentru promovarea produselor noastre.

Compania „Plasmolifting” este autorul metodei Plasmolifting, care a însemnat o adevărată revoluţie în medicina regenerativă. Sferele de aplicare a metodei sunt foarte variate, iar piaţa acesteia este în prezent una dintre cele mai de perspectivă, cuprinzătoare şi căutate.

Compania „Plasmolifting” este o întreprindere cu ciclu complet: suntem autorii metodei, producătorii dispozitivelor şi cercetătorii noilor tehnologii medicale.