Informațiile prezentate pe acest site este destinat pentru lucrătorii medicale și farmaceutice

Instruirea privind aplicarea metodei Plasmolifting

Una dintre particularităţile metodei Plasmolifting este faptul că eficienţa şi siguranţa acesteia depind de echipamentele, dispozitivele şi eprubetele corect alese, precum şi de calificarea medicului. În particular, pentru a efectua procedura Plasmolifting, medicul trebuie mai întâi să urmeze un MasterClass privind aplicarea acestei proceduri şi să obţină, la finele perioadei de instruire, un certificat special, care îi confirmă calificarea.

În pofida simplităţii procedurii, realizarea acesteia necesită o bună pregătire teoretică şi practică. Pentru medic este foarte important să cunoască mecanismul de acţiune a plasmei trombocitare, tehnica de efectuare a infiltraţiilor, regulile de securitate, normele procedurale, particularităţile dispozitivelor medicale şi ale materialelor consumabile. Toate aceste aspecte sunt pe larg studiate în cadrul MasterClass-ului.

Există două tipuri de instruire: cursul integral şi instructajul. Mai mult.

Cursurile de instruire privind aplicarea metodei Plasmolifting pot fi ţinute doar de autorii metodei şi medicii certificaţi în acest sens. În Chişinău, instruirea este desfăşurată de specialiştii centrului medical OZONIS.

Instruirea privind aplicarea metodei Plasmolifting se realizează pe următoarele direcţii:

  • cosmetologie şi tricologie,
  • stomatologie,
  • ortopedie şi traumatologie.

Şi cursul integral de instruire, şi instructajul conţin o parte teoretică, sub formă de lecţie multimedia şi o parte practică, sub formă de training (realizarea practică a procedurii).

Vă puteţi înscrie pentru MasterClass la numărul de telefon fix 022 92-18-18 şi mobil 060055558 sau direct pe site-ul nostru.

Vă propunem două tipuri de instruire privind aplicarea metodei Plasmolifting™ Cursul integral de instruire Curs intensiv (teorie + practică) de instruire. Cursul poate conţine şi un program teoretic de cosmetologie şi un program facultativ de instruire privind metodele injectabile. Durata cursurilor: 5–6 ore. Instruirea se desfăşoară în sălile şi clinicile distribuitorului oficial PLASMOLIFTING MOLDOVA. Costul instruirii se calculează […]